Kinderen secondary menu

Laat uw kinderen genieten van onze vele speelfaciliteiten

Op de camping kunnen u en uw kinderen genieten van gratis skelters, het springkussen en de leuke speeltuintjes die op elk veldje staan. In het zomerhoogseizoen is er een recre­atieteam aanwezig, die het hele gezin enthousiast weet te ma­ken voor de verschillende activiteiten. Zo is er iedere doordeweekse dag, een passend kinderprogramma met zingen, knutselen, sport en spel. Maar ook voor de oudere jeugd is er voldoende te beleven!

Redigeren

Kinderen

Kinderen

Op onze camping is in het hoogseizoen(zomer) een recre­atieteam aanwezig, die als geen ander het hele gezin enthousiast weet te ma­ken voor de verschillende activiteiten. Zo is er iedere doordeweekse ochtend een passend kinderprogramma in chr. Kinderclub ‘de Ark’ met zingen, knutselen, sport en spel. Maar ook voor de oudere jeugd is er voldoende te beleven! Wat dacht je van een stoere mountainbiketocht of surfen in de branding? Met het hele gezin kunt u er heerlijk op uit trekken. Bij aankomst op het eiland of op de camping kunt u fietsen huren, om in uw eigen tempo het eiland te verkennen. Of wat dacht u een van heerlijke wande­ling door de uitgestrekte duinen of een unieke huifkartocht?

Verspreid over het eiland liggen verschillende beziens­waardigheden, zoals het scheepswrak­museum, cranberrymuseum, natuurmuseum, behouden huys enz. enz.. U zult zich hier geen moment vervelen!

Chr. Kinderclub de Ark.

In het hoogseizoen van maandag t/m vrijdag ochtend organiseren wij een kinderclub voor de kinderen van de lagere school.

Wat we zoal doen op de club is natuurlijk een paar vrolijke liedjes zingen, als de kinderen hierna weer allemaal wakker zijn  gaan we limonade drinken daarna  kijken en luisteren naar een spannend verhaal, genieten en lachen om het meeleeftheater met grote poppen als Kareltje en Anna en vergeet vooral  ZZZansibar de rubs en Zwieber de Adelaar niet..... En dan is het tijd om te knutselen, de kleinere kinderen blijven in de kid'sclub en de kinderen in de leeftijd van 9 jaar en ouder mogen  de uitdaging aangaan in de Kajuit, wie kan er werken met een lijmpistool of een schelpenmobiel in elkaar zetten??

Woensdag ochtend hebben we een echte tocht naar het bos met Ranger Roos en Ranger Rita, op zoek naar de mooiste schatten die we in het bos kunnen vinden. Weet jij al hoe een salamander of een schaatsrijder van dichtbij eruit ziet??

Elke vrijdag ochtend kijken we met de jongste kinderen naar een film van Krummel, dit gaat over een grote groene rups die steeds weer spannende avonturen beleven.....
Met de oudere kinderen gaan we een film kijken in de Kajuit...

Redigeren

Activiteiten

Bij een ideale kampeervakantie horen natuurlijk ook activiteiten op de camping. 

Wij bieden activiteiten voor jong en oud, en daarmee onderscheiden wij ons van andere campings. Ieder jaar hebben wij een fantastisch recreatieteam die voor u en uw gezin leuke activiteiten en shows organiseren. Ook leuk zijn de gezellige spelavonden, bijvoorbeeld volleybal of zeskamp.

De activiteiten zijn niet alleen voor kinderen, camping Mast biedt ook activiteiten voor volwassenen. Ieder jaar zijn er weer leuke nieuwe activiteiten in ons verrassende programma!

Een overzicht van onze activiteiten van afgelopen seizoen zijn o.a. watersponsvolley, zeskamp, lampionoptocht, poppenkast, stoelendans, kleuterwaterglijbaan, groene zeep baan, vlagveroveren, ballontrappen, bosspel bevrijd de vlieg, bosspel de dodelijke straal, makreelvissen, mountainbiken, krabbenvangen, comedynight, volleybal, vossenjacht, speurtochten, levend stratego, huttenbouwen in het bos, boomvoetbal, zakslaan over een zwembad, hardloopclinick, kampvuur, golfsurfen in de branding, klimbos, voetballen en natuurlijk meeleeftheater.

Op zaterdag en zondag organiseren wij geen activiteiten.

Redigeren

CampingMast
op Twitter

CampingMast
op Facebook