Restaurant secondary menu

Geniet van de hollandse keuken, met een Terschellings tintje

Centraal op de camping vindt u ons sfeervolle restaurant ‘’De Kajuit’’ ,hier kunt u terecht voor heerlijke vlees-vis en vegetarische gerechten, ook hebben wij een speciale kinderkaart met vele verrassingen.

In overleg met onze chef-kok kunt u ook glutenvrij bij ons komen eten.

Redigeren

Restaurant

Restaurant “de Kajuit”

Midden op de camping in een karakteristieke Terschellinger schuur ,       vind u ons sfeervol café-restaurant “de Kajuit”.

In het hoogseizoen kunt u in het restaurant terecht voor een heerlijke lunch of diner, Natuurlijk kunt u ook onder het genot van een glaasje wijn of een kop koffie de krant lezen of een spelletje met de kinderen doen.
Aan tafel of aan de gezellige bar is het goed vertoeven, en proeft u nog de sfeer van weleer. Op zonnige zomerdagen kunt u genieten van het mooie beschutte terras.
Onze chefkok, Edwin, verwent u graag met de meest heerlijke en goed betaalbare gerechten.

In overleg met onze kok kunt u ook glutenvrij bij ons komen eten.

Ons gemoedelijke restaurant is helemaal afgestemd op de wensen van grote en kleine gasten. Voor de kleintjes is er een speciale kinderkaart en tussen de gangen door kunnen zij lekker spelen in de aangrenzende speeltuin, na het eten krijgen zij nog een verrassing.
Mocht u liever iets naar uw tent of caravan mee willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook.

Redigeren

Openingstijden

Restaurant de "Kajuit"is geopend vanaf de meivakantie tot ongeveer 3de zondag in september 2017.

In het voor en na-seizoen is het restaurant gesloten op maandag en dinsdag en evt. met schoolreizen.  In de zomervakantie zijn wij bijna op alle dagen van de week geopend behalve op maandag. De menu kaart van 2017 kunt u in pdf op deze pagina vinden.

Openingstijden in de zomervakantie noord is van 10:00 uur tot 22:30 en daarvoor en na vanaf 15:00 uur tot 21:30.

Vergeet u vooral niet ons koffie uurtje? Van 10:00 tot 11:00 uur en van 15:30 tot 16:30 uur gezellig koffiedrinken voor maar € 1,00 per kopje. (dit is geldig voor koffie en thee)

In de Oerol periode hebben wij een aangepaste kaart en zijn dan  geopend van 9;00 uur tot 02;00 uur met heerlijke ontbijtjes, lunch en diner gerechten. Ook is er dan elke avond gezellige live muziek. Voor het complete muziekprogramma kunt u kijken bij het kopje Oerol.

De week na Oerol zijn wij gesloten met de Kajuit(21 juni tm 29 juni 2017)

Redigeren

CampingMast
op Twitter

CampingMast
op Facebook