Camping Mast Terschelling

Corona update

Laatste update: 24-11-2020 08:00


Kom je op vakantie bij vakantiepark Mast dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM en de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op camping Mast ervaart, maken het juist tot een ideale bestemming.

Annuleren reservering
Op dit moment is het Coronavirus geen geldige reden voor kosteloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering.
Lees goed de annuleringsvoorwaarden door!
Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. Hou daar dus rekening mee als u boekt. Als u dit niet wilt, reserveer dan (nog) even niet. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben, en zouden het heel erg leuk vinden om jullie in 2021 (weer) te zien!

Boeking verzetten
Op dit moment geldt dat reserveringen niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het Coronavirus. Woont u in het buitenland en gelden hier andere regels m.b.t. reizen naar Nederland, neem dan even contact op met de receptie.