Camping Mast Terschelling

Corona update

Laatste update: 25-05-2020 12:24


Ons beleid is gebaseerd op de actuele richtlijnen van het RIVM en Brancheorganisatie RECRON.

 

We zijn geopend per 1 april, maar met maatregelen
Camping Mast is ondanks alles geopend! Dat mag, mits wij aan de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid voldoen:

Op locaties zoals vakantieparken gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.”  

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om de camping te verlaten.

Let op: Als u of één van uw gezinsleden (milde) verkoudheidsklachten heeft, dan bent u verplicht om thuis te blijven!

RIVM maatregelen
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

 

Camping Mast maatregelen
U kunt alleen gebruik maken van een accommodatie/kampeerplaats indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt. 
Aankomsten tot 1 juli zijn alleen mogelijk om als uw kampeermiddel is voorzien van eigen sanitair.  voor enkele gasten hebben we privé sanitair kunnen regelen, hier nemen we minimaal een week voor aankomst contact mee op.
Receptie: maximaal 1 gast per balie medewerker mag naar binnen. Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch.
Speeltuin/voetbalveld: alleen toegankelijk voor kinderen (tenzij u met uw gezin de enige bent).
Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen, denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen.
U kunt geen bezoek ontvangen op de camping.

Annuleren en/of omboeken: 
We kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Angst voor het Coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het Coronavirus is helaas geen gegronde reden voor annuleren.
Op dit moment worden uitsluitend verzoeken om omboeken vanwege de corona-crisis behandeld van reserveringen met een verblijf binnen de periode (tot 20 mei) van de huidige afgekondigde maatregelen.
Omdat reizen in Nederland niet verboden is en op Terschelling het recreatiefverblijf is toegestaan kunnen wij aan onze kant van de reserveringsovereenkomst voldoen. Als u besluit om niet naar Terschelling te reizen is dat uw eigen besluit en is in principe bij annulering artikel 6 van de Hiswa-Recron voorwaarden van toepassing.
Onderstaand vindt u de bijzondere voorwaarden. Deze bijzondere voorwaarden zijn van toepassing op reserveringen van accommodaties zonder eigen sanitair met aankomst tot 1 juli 2020, ongeacht of u wel of geen annuleringsverzekering heeft afgesloten.

Voorwaarden omboeken binnen seizoen 2020
Wanneer de nieuwe periode een duurdere periode/accommodatie betreft, dient u het verschil bij te betalen.
Wanneer de nieuwe periode/accommodatie een goedkopere prijs betreft is er geen sprake van restitutie.
Wanneer er geen beschikbaarheid is op de door u gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden.

Oerol
Nu het Oerolfestival niet doorgaat wil natuurlijk niet betekenen dat uw verblijf niet door kan gaan. We hopen dat u allen komt, niet alleen om de lokale ondernemers te steunen, maar ook voor u zelf, Terschelling kan zo mooi zijn in juni. Heerlijk er tussenuit!, u zult er vast  van genieten. Mocht u toch willen annuleren, de annuleringskosten zullen wij tot 20 mei op 50% van de huurprijs laten staan, daarna houden wij de annuleringskosten volgens de voorwaarden aan. Komt u met vrienden(niet wonend op hetzelfde adres), dan zullen wij uw boeking moeten annuleren en u een voucher aanbieden.  Wanneer de overheid zegt om in deze periode niet op reis te mogen, zullen wij u een voucher(tegoedbon) aanbieden voor hetgeen u reeds betaald heeft.
Met deze voucher kunt u binnen 13 maanden een nieuwe boeking maken.

Vakantie samenstelling mag niet meer?
Het kan zijn dat u van plan was samen met vrienden in plaats van uw eigen gezin op vakantie te gaan. Voorlopig is het buiten gezamenlijke huishoudingen om, alleen mogelijk te komen als de 1,5 meter afstand gehouden kan worden in uw accommodatie(1 persoon per slaapkamer met een maximum van 2 personen). Wij kijken graag met u naar mogelijkheden om u vakantie, op een andere manier, eventueel alsnog te laten doorgaan. Neem contact op om hierover te overleggen.

Faciliteiten/reizen
Het is op dit moment in Nederland nog steeds toegestaan om te reizen en het is op Terschelling niet verboden om in recreatieverblijven te verblijven. Dus als u zich net als thuis aan de regels van het RIVM houdt én u, of uw reisgenoten, geen ziekteverschijnselen hebben bent u van harte welkom.
Rederij Doeksen vaart met een aangepaste dienstregeling en met een beperkt aantal passagiers per afvaart, dus controleer wel even uw reservering voor de overtocht, zie https://www.rederij-doeksen.nl/.
De supermarkten zijn open, zo ook veel winkels. Net als in de rest van Nederland zijn de restaurants, cafés, strandtenten e.d. gesloten, zo ook onze brasserie. Wel voorzien veel restaurants in een afhaal en/of bezorg service.