Vakantiepark Mast Terschelling

Kamperen met de kinderen op Terschelling

Op onze familiecamping is van 15 juli tot 23 augustus 2024 een recre­atieteam aanwezig. Welke zich als geen ander het hele gezin enthousiast weet te ma­ken voor de verschillende activiteiten op en rond de camping. Zo is er iedere doordeweekse ochtend een passend kinderprogramma in Chr. kinderclub ‘de Ark’ met zingen, knutselen, sport en spel.

Maar ook voor de oudere jeugd is er voldoende te beleven! Zo organiseren we bijvoorbeeld een stoere mountainbike tocht of gaan we golfsurfen in de branding? Ook erg populair bij zowel jong als oud is het makreelvissen. Met de boot varen we de haven uit waarna we de hengels uit gooien.

Speelgelegenheden op de camping

Verspreid over de camping zijn speeltoestellen. Sommige velden hebben een zandbak of volleybalveld. Bij de ingang is een groot Piratenschip en een springkussen. Bekijk ook de plattegrond om een beeld krijgen van de indeling van de speelgelegenheden.

In het zomerhoogseizoen van maandag t/m vrijdag ochtend organiseren wij een kinderclub voor de kinderen van de lagere school.

meer info »

Voor onze campinggasten organiseren wij verschillende leuke activiteiten. De invulling is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Bekijk hier enkele voorbeelden.

meer info »

Wat te doen op Terschelling? Het eiland heeft tal van leuke activiteiten te bieden. U zult zich geen moment vervelen. Bekijk hier een greep uit de mogelijkheden.

meer info »