Camping Mast Terschelling

Rust, ruimte en natuur in het voor- of naseizoen

Wilt u in alle rust genieten of onderneemt u liever iets in uw vakantie? Op onze gezellige camping kan het allemaal. De prachtige accommodaties en kampeerplaatsen staan ruim opgesteld en zorgen voor alle privacy die u maar wenst. Zo kunt u heerlijk genieten van een goed boek op uw ruime terras, een heerlijk diner in ons sfeervolle brasserie of van een dagje fietsen in de mooie natuur van Terschelling. Ook uw huisdier is in het voor en naseizoen bij ons welkom!

Rust/natuur

Trek er op uit in de omgeving en beleef de vier seizoenen. In elk seizoen is de ongerepte en ongekende natuur van Terschelling weer een plaatje om doorheen te fietsen of wandelen. Stop even bij een prachtig meertje, de uitgestrekte stranden of bezoek een van de pittoreske dorpjes. Bijna nergens in Nederland vind u zo’n verscheidenheid aan landschappen, planten- en diersoorten. U waant zich even in een andere wereld.

Voordelig kamperen

Buiten de zomervakantie en Oerol om kunt u gebruik maken van onze speciale arrangementen. Zoals de Caravan Actie waarbij u zowel aantrekkelijke korting krijgt op uw overtocht met camper of caravan bij Rederij Doeksen en 20% korting op uw verblijf op de camping. Ook is het voordelig om te reizen tijdens de zogenaamde Daluren.

Bekijk Aanbiedingen »