Vakantiepark Mast Terschelling

Sfeervol kamperen in een luxe ingerichte tent, stacaravan of lodges

Wilt u graag bij ons op Terschelling uw vakantie vieren, maar heeft u geen eigen tent of caravan? Geen probleem! Wij verhuren luxe huurtenten, lodges en stacaravans.

Deze mooie stacaravans en huurtenten zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een fijne en ontspannen vakantie met het gezin, vrienden of kennissen. Wij verhuren tenten welke zijn ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Ook hebben wij speciale tenten voor éénoudergezinnen. Daarnaast zijn onze tenten gelijkvloers en rolstoel vriendelijk. Hier is ook het sanitair op aangepast.  Bekijk hier ons complete verhuur aanbod vakantieverblijven.

v.a. € 70,- p/nacht

Vakantiepark Mast heeft zeven verschillende typen luxe huurtenten. Compleet ingericht en van vele gemakken voorzien, met sanitair behoort ook tot de mogelijkheden. Een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie op Terschelling.

meer info »

v.a. € 250,- p/week

Genieten van het echte kampeergevoel en dit combineren met het comfort en de luxe van een accommodatie? Dat kan allemaal bij ons op camping Mast! Een Chalet huren is de perfecte mogelijkheid voor het beleven van een topvakantie!

meer info »

~

Naast het huren van één van onze accommodaties is het tevens mogelijk om te huren bij onze particuliere verhuurders. Dit zijn eigenaren die hun chalet/stacaravan verhuren wanneer zij zelf niet op de camping verblijven.

meer info »