Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 19 Familie lodge ~ ’t Drenkelingenhuisje vanaf € 400,- per week

Dit is een ruim en comfortabel 5-persoons chalet en bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Het chalet is voorzien van een moderne woonkamer met open keuken met o.a. een LED tv, gezellige zit- en eethoek. De keuken is volledig ingericht en beschikt ook over een vaatwasser en combi oven. In de badkamer bevindt zich een douche met badmeubel en design radiator. Er is een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers in het chalet. Waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed, voorzien van een 2-persoons dekbed met kussens met ruimte voor een kinderbed en één slaapkamer met een éénpersoons bed en een stapelbed. Al deze bedden zijn voorzien van éénpersoons dekbedden en kussens. Wifi internet is aanwezig.

Het terras bevindt zich op het zuiden van het chalet en is voorzien van een luxe tuinset met een All-weather loungebank en een hangmat. Er is uitzicht over het veld met speeltoestellen. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de Lodge. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in het Drenkelingenhuisje en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!


Famililodge