Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 11 Stacaravan ~ Robbe Zand vanaf € 300,- per week

Robbe Zand is een 4 persoons net ingerichte chalet en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De nette caravan is voorzien van een keuken met volledige inventaris, woonkamer met Trumatic kachel, LED tv, rondzit en eethoek. 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met 2 keer een 1 persoons boxspringbed met 1 persoons dekbedden en kussens. 1 keer een slaapkamer met 2 keer een 1 persoons (hoog-laag) bed met dekbed en kussen. In de slaapkamer is eventueel ruimte om een campingbedje te plaatsen. Wifi aanwezig

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het terras bevindt zich op het zuidwesten met een luxe tuinset.
Midden op het veld staat een zandbak en speeltoestellen. Roken is niet toegestaan in de caravan. Huisdieren in overleg. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in Robbe zand en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!