Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 24 Stacaravan ~ Boomkensdiep vanaf € 300 per week

FOTO’S VOLGEN

Stacaravan Boomkensdiep is een 4 persoons ingerichte caravan en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De caravan is voorzien van een keuken met volledige inventaris, woonkamer met trumatic kachel, LED tv, rondzit en eethoek. Twee slaapkamers met twee 1-persoons bedden en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De bedden zijn voorzien van 2x eenpersoons dekbedden, 1x tweepersoons dekbed en kussens. Er kan eventueel een 1-persoons bed uitgehaald worden zodat er een kinderbedje geplaatst kan worden.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Ook is er een eigen internet aansluiting.
Het terras met een luxe tuinset bevindt zich op het zuiden. Midden op het veld staat een mooi speelschip en een volleybalveld

Roken is niet toegestaan in de caravan. Huisdieren in overleg toegestaan. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in stacaravan Boomkensdiep en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!