Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 9 Stacaravan ~ Fleurtje vanaf € 300,- per week

Fleurtje is een 4 persoons nette ingerichte caravan en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De nette caravan is voorzien van een keuken met volledige inventaris, woonkamer met trumatic kachel, LED tv met dvd speler, rondzit en eethoek. 2 slaapkamers met 1 keer een 2 persoons bed met 2 persoons dekbed, kussens en 1 keer een slaapkamer met 2 keer een 1 persoons bed met dekbed en kussen. (hier kan eventueel een campingbedje geplaatst worden)

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het terras bevindt zich op het zuidwesten met een luxe tuinset.
Midden op het veld staat een zandbak en speeltoestellen. Roken is niet toegestaan in de caravan. Huisdieren in overleg. Wifi internet aanwezig. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in Fleurtje en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!