Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 2 Stacaravan ~ Lutine vanaf € 300,- per week

Lutine is een comfortabele 2 tot 4 persoons Muller caravan en is geschikt voor ouderen of jonge gezinnen. De nette caravan is voorzien van een moderne woonkamer met een keuken. De keuken is volledig ingericht en ook is er een LED tv aanwezig. Er is 1 grote slaapkamer met een 2 persoons bed, hierdoor is er ook extra veel kastruimte en kan er eventueel een campingbedje naast het bed geplaatst worden. In plaats van een extra slaapkamer is er gekozen voor een ruime badkamer met douche, wastafel, hoge kast en hoog toilet. In de woonkamer staat een luxe bank die eenvoudig is om te bouwen naar een degelijk 2 persoons bed met pocketveermatras. Wifi internet is aanwezig.

Het terras bevindt zich op het zuidwesten met een luxe tuinset. Roken is niet toegestaan in de caravan. Huisdieren in overleg. Op het bed ligt een 2 persoons matras met dekbed en op de bedbank 2 keer een 1 persoons dekbed maar wel met een 2 persoons matras. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in de Lutine en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail ons!