Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 18 Stacaravan ~ Zandplaat vanaf € 300 per week

Stacaravan Zandplaat is een 4 persoons nette ingerichte caravan en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De caravan is voorzien van een keuken met volledige inventaris, woonkamer met trumatic kachel, LED tv, rondzit en eethoek. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspring bedden en een slaapkamer met een 2-persoons boxspring. De bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. Er kan eventueel een 1-persoons boxspring uitgehaald worden zodat er een kinderbedje geplaatst kan worden.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Ook is er een eigen internet aansluiting.
Het terras met een luxe tuinset bevindt zich op het zuidoosten. Midden op het veld staat een zandbak, duikel-rek en wipwap.

Roken is niet toegestaan in de caravan. Huisdieren in overleg toegestaan. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in stacaravan Zandplaat en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!