Vakantiepark Mast Terschelling

Terras lodge 4-personen vanaf € 350,- per week

Kom genieten in een van onze 4-persoons terraslodges. Een heerlijk vakantieverblijf met een veranda en een hangmat om lekker in te chillen! Deze lodges hebben een luxe afwerking, een sfeervolle inrichting én centrale verwarming. De kamer met keuken is volledig ingericht, zelfs een combi oven is aanwezig.  In de badkamer bevindt zich een douche, toilet en wastafel. Wifi internet is aanwezig. De Lodges liggen op een mooie plek op de camping. Uw uitzicht is over het speelveld waar een zandbak met speelschip staat. Laat de kids dus lekker spelen en geniet zelf van een goed boek op het overdekte terras. Dat is pas vakantie!

De twee slaapkamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed met 2-persoonsdekbed en kussens en twee keer een 1-persoonsbed met dekbedden en kussens en moltons. U kunt linnengoed zelf meenemen of van te voren bij ons reserveren.

Doordat beide lodges naast elkaar staan, wel gescheiden door een beukenhaag, zijn ze ook zeer geschikt voor twee families. Roken in deze accommodatie is niet toegestaan. In goed overleg mag u wel 1 huisdier meenemen.
De terras lodges staan op het Skûtsjeveld, te weten Dok 26a en 26b.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in de Terras lodge en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail ons.


Wij hebben twee Terras lodges op de camping. Check hieronder beschikbaarheid lodge 26a.

 

Check hieronder beschikbaarheid lodge 26b.