Vakantiepark Mast Terschelling

Veranda lodge ~ West(23)- en Oost(29) Meep vanaf € 400,- per week

Dit is een comfortabele 6-persoons veranda Lodge en bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. De Lodge is voorzien van een moderne woonkamer en open keuken met o.a. een LED tv, gezellige zit- en eethoek. De keuken is volledig ingericht en beschikt ook over een vaatwasser en combi oven. De badkamer is voorzien van een douche, badmeubel en designradiator. Er is een apart toilet. Er zijn drie slaapkamers in deze Lodge. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed (incl. 2-persoons dekbed met kussens). De andere slaapkamers hebben elk een stapelbed (ook incl. dekbedden en kussens).

De veranda bevindt zich op het zuidwesten en is voorzien van een luxe tuinset, All-weater loungebank en hangmat. Wifi internet is aanwezig. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de Lodge. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in de Verandalodge en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!


Beschikbaarheid Nr. 23 West Meep. * De West Meep heeft uitzicht over het speelveld.

 

Beschikbaarheid Nr. 29 Oost Meep. * De Oost Meep heeft geen uitzicht over het speelveld.