Vakantiepark Mast Terschelling

Nr. 3 Stacaravan ~ Zuid Meep vanaf € 300,- per week

Zuid Meep is een 4 persoons net ingerichte chalet en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De nette caravan is voorzien van een keuken met volledige inventaris, woonkamer met trumatic kachel, LED tv, rondzit en eethoek. 2 Slaapkamers; 1 slaapkamer met een tweepersoons bed en een 2-persoons dekbed met kussens.
1 keer een slaapkamer met twee 1 persoons (hoog-laag) bedden met dekbed en kussen. In de slaapkamers is geen ruimte om een campingbedje te plaatsen. Wifi aanwezig.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het terras bevindt zich op het zuidwesten met een luxe tuinset.
Op het veld zijn geen speeltoestellen aanwezig. Roken is niet toegestaan in de caravan. Huisdieren in overleg. Wilt u linnengoed erbij huren dan kunt u dat online bij uw reservering doorgeven of ter plaatse afhalen in de receptie.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in Zuid Meep en een link naar de complete inventarislijst. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!