Vakantiepark Mast Terschelling

Ranger Lodge met sanitair  6-personen  vanaf € 115,- per nacht

Glamping op Terschelling. Heerlijk ontspannen kamperen in deze compleet ingerichte Safaritent. Deze tent heeft een stoere en robuuste uitstraling en biedt u een luxe kampeerbeleving, zelfs een badkamer is aanwezig. Er zijn drie slaapgedeelten waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en een slaapcabine boven de veranda met twee 1-persoons bedden.. Alle bedden zijn voorzien van een kussen en een 1-persoonsdekbed. Onder de luifel kunt u heerlijk vertoeven op de luxe tuinset met kussens of op de loungebank.

Huidige foto’s zijn ter illustratie (van de leverancier). Onze eigen foto’s volgen zodra de tent is geplaatst (medio februari).

De safaritent is een perfecte uitvalbasis voor een ontspannen en avontuurlijk verblijf op Terschelling. Vakantiepark Mast verhuurt verschillende safaritenten met eigen sanitair in de tent.

Volgend is een beknopt overzicht van de inrichting van deze luxe 6-persoons safaritent en een link naar de complete inventarislijst. Heeft  u vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail naar ons!