Camping Mast Terschelling

Bungalowlodge  6-personen  vanaf € 65,- per nacht

Deze 6-persoons familietent is ruimer dan onze safaritent en heeft een gelijkwaardige luxe inrichting. De bungalowlodge is perfect voor een ieder die gaat voor het traditionele kampeergevoel. Verspreid over de camping hebben wij deze tenten op de verschillende kampeervelden geplaatst.

Het houten terras is uitgerust met een luxe tuinset waardoor het gehele gezin kan genieten van een heerlijke buitenvakantie. De bungalowlodge heeft een ruime kamer/keuken met zithoek, achterin de Lodge zijn drie afsluitbare slaapkamers. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld; één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een onderschuifbed, één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een éénpersoonsbed. Dekbedden(1 persoons) en kussens hoeft u niet van huis mee te nemen deze zijn aanwezig! Het bedlinnen is niet standaard inbegrepen, deze kunt u zelf meenemen of maak gebruik van de linnenverhuurservice op Terschelling.

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in de luxe 6-persoons bungalowtent en een link naar de complete inventarislijst. Heeft vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail ons!