Vakantiepark Mast Terschelling

Safaricottage 6-personen vanaf € 100,- per nacht

Deze 6-persoons familietent is ruimer dan onze 4 of 5 persoons safaritent en heeft een gelijkwaardige luxe inrichting. De safaricottage is perfect voor een ieder die gaat voor het glamping kampeergevoel. Verspreid over de camping hebben wij deze tenten op de verschillende kampeervelden geplaatst.

Het houten terras is uitgerust met een luxe tuinset waardoor het gehele gezin kan genieten van een heerlijke buitenvakantie. De safaricottage heeft een ruime kamer/keuken met zithoek, achterin de cottage zijn drie afsluitbare slaapkamers. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld; één slaapkamer met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Dekbedden(1 persoons) en kussens hoeft u niet van huis mee te nemen deze zijn aanwezig! Het bedlinnen is niet standaard inbegrepen en verplicht erbij te huren. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het is helaas niet mogelijk om een bijzettent bij deze accommodatie te plaatsen.

 

 

 

Hieronder een beknopt overzicht van de inrichting die u kunt vinden in de luxe 6-persoons safaricottage en een link naar de complete inventarislijst. Heeft vragen? Neem dan contact met ons op via 0562 448882 of mail ons!